Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниРепетиції комедії "Таланти і покійники" тривають
03.05.2019

Репетиції комедії "Таланти і покійники" тривають

Репетиційний процес неймовірно затягує. Знову і знову повторюю за А. Ефросом: «репетиція любов моя»! Зрозуміло, відбувається народження нового – і це завжди дивовижно.
Бурхливо йдуть репетиції нової вистави – «Таланти і покійники». Кипіння думки, емоцій, пошук, пошук… Нервовий, бентежний, напружений, а разом з цим прекрасний процес. 
Репетицію проводять режисери Геннадій та Олександр Фортус. Художник-постановник Ірина Кохан вирішує питання з режисерами та завідуючим постановочною частиною Сергієм Перепелкою. Актори на сцені Назар Баранніков, Олег Абакуменко, Мікаел Хачибабян, Роман Капітанов разом з режисерами створюють образи, мізансцени. Актори в залі Маріанна Фортус, Ірина Левчук, Валерія Лютинська, Катерина Макоєд, Сергій Цевельов, Інна Яновська та Петро Желев не просто спостерігають, а теж активному процесі співучасті-співтворчості, готові 
вийти на сцену, як тільки прозвучить команда від режисерів. Сьогодні репетируються три сцени, маленька частини п'єси, тому не всі актори на фото. А декорації лише монтується. Тож чекайте:далі буде все і всі, та й ще в костюмах.
Помічник режисера Вікторія Карпова завжди поряд з режисерами. 
Термінові питання вирішує директор-розпорядник Тетяна Прохорова-Фортус та інженер театру Дмитро Сініцин. 
А "за кадром" педагог театру Вікторія Шкляренко.
Весь театр в азарті випуску нової вистави.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: