Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаВиставиДля дорослих"Скажи мені правду, мон амур!"

"Скажи мені правду, мон амур!"

 Флоріан Зеллер                                                                                       
Переклад  І. Рябчий, Н.Петренко

комедія на дві дії
Зізнайтеся: вам доводилося брехати? Щиро кажучи, таке трапляється з кожним і... майже щодня. Маленька-велика, рятівна, вимушена, «во благо»... Кому взагалі ваша «неправда» нашкодила? Та чи потрібна взагалі «ваша правда»? І погодьтесь, часом вигадка краще за прямолінійність, яку інколи називають голою правдою.
Головний герой п’єси Флоріана Зеллера віртуозний, успішний… брехун?! Ні, він зовсім не брехун. Він вважав, що “рятує світ”, бо “без брехні людство б загинуло”. Принаймні, доки сам не потрапив у круговерть полуправди-брехні-недомовки. Так хто кому бреше? Голова йде обертом.
Культовий французький драматург Флоріан Зеллер створив дивовижну комедію. На наших очах фривольна п’єса про сімейні зради перетворюється на захопливу гру «правда-брехня». Герої вистави настільки натхненно брешуть, що ви швидко, а головне - із задоволенням заплутаєтесь. Це наш, панове, кумедний, любий, химерний світ! Та, на жаль, інколи настає день, коли конче потрібно відокремити гру від реальності, флірт від кохання, забаву від життєвої драми. Хоча це може зруйнувати такий гарний порядок, який учасники приголомшливої історії самі для себе встановили. Що ж робити?
Гадаєте, театр дасть вам однозначну відповідь? Ні. Вирішуйте самі.
П’єса Флоріана Зеллера має величезний успіх у Європі. Її прем'єра відбулася одночасно у Франції та Німеччині. За короткий час "Правду" поставили в Італії, Бельгії, Іспанії та інших країнах. А тепер настав час і для запоріжців. Ну що, любі глядачі, спробуємо разом розплутати клубок брехні та правди?

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус
Асистент режисера – Маріанна Фортус
Художник-постановник – Ірина Кохан
Художник-консультант – Тетяна Власенко
Музичне оформлення – Сергій Войтенко
Балетмейстер – заслужений працівник культури України Лариса Неверова
Художники по світлу – Максим Гарбузов і Денис Шевченко
У виставі грають: заслужені артисти України Максим Березнер, Марія Нестулій та Олександр Фортус, артистка Маріанна Фортус.
Танцювальна група: Марія Діденко, Ганна Коцюбинська, Денис Коцюбинський, Наіля Галєєва.

 

Календар вистав

Вистави для дорослих

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: