Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниГастролі в Харкові завершилися!
27.01.2020

Гастролі в Харкові завершилися!

Гастролі в Харкові завершилися!

Це була неймовірна подорож. Три дні драйву, шаленого хвилювання, гучних оплесків, зустрічей з друзями, нові знайомства. І приємне відчуття успіху!

Актори пошепки говорили, що сцена академічного драматичного театру ім. Шевченка дивовижна – вона допомагає їм. Сцена прийняла наших акторів і наші вистави. Театр, заснований великим реформатором українського театру, актором, режисером Лесем Курбасом, дозволив представити наш театр вибагливій харківській публіці. Велика подяка за гостинність та привітність! Дякуємо керівництву театру.

А які чудові, чутливі глядачі Харкова. Як бурхливо вони реагували на «Ladie’s Night», яка надзвичайна чуттєва і напружена тиша панувала в залі на виставі «Загадкове нічне вбивство собаки», як поступово глядачі входили в атмосферу комедії «Розпусник», а потім точно схоплювали і підтримували іронічний гумор цієї вистави. Дякуємо вам, харків’яни!

Маленькі глядачі! Для них грати було саме задоволення, бо вони неймовірно щирі, чутливі та безпосередні.

А до того деякі харків'яни обіцяли приїджати до Запоріжжя подивитися інші наші виствави.

Ми повернулися сповнені натхнення і бажання створювати нові цікаві вистави для наших глядачів, шанувальників нашого театру, де б вони не жили.

До побачення Харків! Відтепер сподіваємося на часті дружні зустрічі.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: