Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниУвага! Конкурс
23.06.2022

Увага! Конкурс

Комунальний заклад “Запорізький академічний обласний театр юного глядача”
Запорізької обласної ради
(69035, вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя)
Відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про культуру» (формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури здійснюється на конкурсній основі) та Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497.
Оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: артист першої категорії (1 шт.од.); артист балету другої категорії ( 1 шт.од. 0,5 ставки посадового окладу).
Кваліфікаційні вимоги до посади артиста першої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) II категорії не менше 2 років, бакалавра - не менше 3 років. Спеціальні кваліфікаційні вимоги: яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру.
Кваліфікаційні вимоги до посади артист балету другої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. До участі у конкурсі допускаються студенти вищих навчальних закладів за відповідним напрямком навчання. Встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах. Претендент повинен мати добрі хореографічні, музичні та сценічні здібності.

Кінцевий строк прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі: 07.07.2022р.
Конкурс проводиться у два етапи:- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами 14.07.2022 о 12:00, за адресою: 69035, вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради;
- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу 14.07.2022 о 12:30, за адресою: 69035, вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради.
Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради заяву про участь в конкурсі у довільній формі.
До заяви додаються такі документи:
- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- копія документа, що посвідчує особу, засвідчена підписом претендента;
- копію трудової книжки (за наявності) або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, або інші документи, що підтверджують досвід роботи, засвідчені підписом претендента;
- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю, засвідчена підписом претендента ;
- творче резюме, портфоліо.
Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.
У конкурсі можуть брати участь працівники, які працюють у КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради. Працівники, які знаходяться із КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради в трудових відносинах та беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: