Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниЩодо ялинок
17.12.2018

Щодо ялинок

Звертання- пояснення щодо ялинок

Шановні друзі, громада!

Дуже приємно, що запоріжців хвилює кожне деревце. Втім, до кожного деревця треба підходити з розумінням, чи не несе воно загрозу життю людей.

Ялинки, яким вже більше сорока років, висаджені на крильці, розрослися і стали небезпечними. По-перше, вони руйнують ґанок та фундамент, від того виникає загроза людям. Ялинки з внутрішньої сторони лисі, сухі, з однієї якимись варварами декілька років тому зрізана верхівка.

На превеликий жаль, театр вимушений був прийняти неприємне рішення. З метою безпеки та згідно з рішенням Запорізької обласної ради від 09.10.2017 № 46 (із змінами і доповненнями) “ Про нормативно-правові документи з питань списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області” існує Порядок списання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Запорізької області шляхом ліквідації.

Списання повністю амортизованих основних засобів(за виключенням нерухомого майна) первісна вартість яких становить менш як 20000 гривень за одиницю здійснюється за рішенням керівника суб'єкта господарювання у вигляді наказу та відповідно до порядку списання.

 

До відома. Театр висадив у сквері  40 дерев, які доглядає і оберігає. Наш театр усілякими засобами, залучаючи друзів та партнерів театру,  прагне облагороджувати навколишню територію, тому і дерева висаджує, і дитячі майданчики поміж дерев встановлює. І нам дуже прикро, що наші глядачі в останній час вимушені йти через зрубаний сквер по зруйнованій дорозі.

До речі, ялинки, які ростуть нижче крильця, не торкнуті і будуть надалі зберігатися.  

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: