Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовини«Bella figura» forever!!!
15.09.2022

«Bella figura» forever!!!

11 вересня у Запорізькому Театрі Молоді (ТЮГу) відбувся показ вистави «Bella figura», створеної головним режисером, заслуженим діячем мистецтв України Геннадієм Фортусом за п’єсою відомої французької драматургині Ясміни Реза.
У репертуарі театру ця постановка з’явилася трохи більше року тому, але сьогодні, як і у день прем’єри, глядацький інтерес до неї залишається стабільно високим. Чому? Для цього є ціла низка причин: якісний драматургічний матеріал, талановита філософська режисура Геннадія Фортуса, блискучі акторські роботи!
Сюжет спектаклю на перший погляд нібито й простий…Багатий бізнесмен, красень Борис (заслужений артист України Олександр Фортус) приїжджає до шалено дорогого заміського ресторану з чарівною коханкою Андреа (Маріанна Фортус). Але випадково зустрічається там із найкращою подругою своєї дружини Франсуазою (Анна Симонова). У тієї власна компанія: цивільний чоловік Ерік (заслужений артист України Юрій Драненко) та його матуся Івонна (заслужена артистка України Любов Фриган). Вони обрали цей ресторан тому, що у літньої дами день народження (вік, звичайно, приховується), і їй захотілося спробувати устриці, які готують тільки тут.
Що станеться потім, краще побачити на власні очі! Естетичне задоволення та незабутні емоції гарантовані!
Щиро дякую улюбленому Театру Молоді за дуже приємну зустріч, яка хоча б на деякий період дозволила відволіктися від жорстоких реалій воєнного часу! Ви – неперевершені!
БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!!

Галерея зображень

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: