Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниЗ Днем журналіста!
07.06.2021

З Днем журналіста!

Запорізький академічний обласний Театр Молоді вітає вельмишановних, любих, високопрофесійних журналістів зі святом - Днем журналіста!
Щирий уклін особливому журналісту в історії нашого театру – Юрію Артеменку. За неймовірно велику підтримку і допомогу нашому театру.
Дякуємо нашому генеральному інформаційному партнеру TV5 за постійну та різноманітну підтримку та творчу креативну співпрацю.
Дякуємо всім нашим інформаційним партнерам (газета «МИГ», «Вечерка плюс («Запорожье Вечернее»), газета «Верже», «Позиція», «Запорізька правда», «Индустриальное Запорожье», телеканал Z, телеканал «Алекс») за високий професіоналізм, за гострий інтерес до роботи нашого театру та привітність.
Особлива подяка за постійну зацікавленість нашим театром, високомайстерну професійну роботу журналістам Ксенії Прядун, Олегу Валику, Ганне Чуприні, Віталіні Дорошенко, Іннесі Атаманчук, Світлані Олійник, Інессі Атаманчук, Дарині Глотовой, Вікторії Самойленко, Маріам Аракелян, Марія Гужва, Карина Рибачьонок. Ми вас любимо і поважаємо. Кожен із вас індивідуальність, у кожного свій особливий погляд. Для нас ваші думки, ваш особистий погляд дуже важливі і цінні!
Вітаємо журналістів Харкова і Одеси, з якими нас з'єднала плідна співпраця. Щиро дякуємо!
Зичимо всім журналістам наснаги, професійного задоволення, успіху, благополуччя і здоров’я!
Дякуємо, що ви з нами!
Любимо і пишаємося Вами!

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: