Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниУвага конкурс!
20.05.2021

Увага конкурс!

Комунальний заклад “Запорізький академічний обласний театр юного глядача”

Запорізької обласної ради

 (69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя)

            Відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про культуру» (формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури здійснюється на конкурсній основі) та Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497.

Оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: провідний майстер сцени (2 шт.од.); артист першої категорії (1 шт.од.); артист другої категорії (3 шт.од. по 0,5 ставки посадового окладу); звукооператор (1 шт.од. 0,5 ставки посадового окладу); художник-декоратор театрально-видовищного закладу (1 шт.од.).

Кваліфікаційні вимоги до посади провідний майстер сцени: до конкурсу запрошуються особи з  повною вищою освітою відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) вищої категорії не менше 5 років. Спеціальні кваліфікаційні вимоги: почесні звання; яскрава творча індивідуальність; видатні сценічні здібності; здатність до самостійної, оригінальної інтерпретації сценічного характеру; виконання провідних ролей, які визначають ідейно-художню спрямованість театру; досконале володіння елементами внутрішньої та зовнішньої техніки акторської майстерності; широке визнання публіки, театральної громадськості, преси.

Кваліфікаційні вимоги до посади артист першої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) II категорії не менше 2 років, бакалавра - не менше 3 років. Спеціальні кваліфікаційні вимоги: яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру.

Кваліфікаційні вимоги до посади артист другої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст,
бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. До участі у конкурсі допускаються студенти вищих навчальних закладів за відповідним напрямком навчання. Встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах. 

Кваліфікаційні вимоги до посади звукооператор: до конкурсу запрошуються особи з базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), для бакалавра - без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста - підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років. Повинен знати: технічні характеристики, правила монтування, ремонту та експлуатації звукової апаратури; акустичні можливості сценічних площадок; досягнення в галузі акустики та звукової техніки.

Кваліфікаційні вимоги до посади художник-декоратор театрально-видовищного закладу: до конкурсу запрошуються особи з базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст); для бакалавра - без вимог до стажу роботи, молодшого спеціаліста — підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років. Професійні навички: здійснення у межах компетенції втілення творчого задуму художника-постановника з написання пейзажних декорацій панорамного плану, куліс, падуг та інших розписних частин м'якого та жорсткого декораційного оформлення, а також елементів бутафорії, реквізиту та інших частин сценічної картини.

Кінцевий строк прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі: 03.06.2021р.                                                                                                                                  

Конкурс проводиться у два етапи:
- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами 10.06.2021 о 12:00, за адресою: 69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради;

- другий етап  ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу 10.06.2021 о 12:30, за адресою: 69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії  КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради заяву про участь в конкурсі у довільній формі.               

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

- копія документа, що посвідчує особу, завірена підписом претендента;

- копія трудової книжки, завірена підписом претендента;

- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю, завірена підписом претендента ;

- творче резюме, портфоліо.                                                                                             

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.

            У конкурсі можуть брати участь працівники, які працюють у КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради. Працівники, які знаходяться із КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради в трудових відносинах та беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент. 

            Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються  за адресою: 69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя, КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облрадиприймальня директора з 09:00 до 15:00 години, тел. для довідок: (068) 448-56-34, факс  (061) 286-29-75, електронна адреса: kolobova82oi@ukr.net  Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів. Переможців конкурсу   КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради житлом не забезпечує.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: