Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниГість театру - продюсер міжнародної кінокомпанії Star Media Олексій Терентьєв
19.09.2020

Гість театру - продюсер міжнародної кінокомпанії Star Media Олексій Терентьєв

Коли до вас на виставу прийшов відомий продюсер, а саме ви граєте в цей день, які шалені думки розквітають в вашій голові? У нас думки були прекрасні, зустріч і спілкування натхненне.

В наш театр на виставу «Ladie’s Night» завітав продюсер міжнародної кінокомпанії Star Media  Олексій Терентьєв! Щаслива нагода побачити і поспілкуватися з успішним продюсером сталася завдяки міжнародному кінофестивалю ZIFF 2020, який пройшов в Запоріжжі 19-20 вересня у кінотеатрі ім.Довженка. Олексій Терентьєв провів чудовий майстер-клас і презентував фільм, створений за мотивами повісті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна « Я, «Победа» і Берлін». А потім до нас в театр!

До Запоріжжя Олексій часто наїжджав в 90-х роках як директор різних  телекомпаній. А тепер досвідчений продюсер Олексій Терентьєв пильно придивляється до акторів, які можуть стати майбутніми кінозірками. Що ж подивимось, а поки що гарні враження і довга продуктивна розмова після вистави.

Нагадаємо, що з телекомпанієй Star Media нас зв’язує щаслива, успішна творча співпраця. Завдяки підтримці телекомпанії та особисто Влада Ряшина в театрі поставлені та з великим успіхом йдуть комедії «Тато в павутинні», «Люкс №13» та «Мафія та sentiments».  

Вам цікаво, кого запримітив Олексій Терентьєв?  Гадайте, а час, ні, кіно покаже.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: