Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниГастролі. За лаштунками.
27.01.2020

Гастролі. За лаштунками.

Гастролі – це злагоджена робота всього театру. Актори – обличчя театру. Вони виходять на сцену і захоплюють, підкорюють своєю майстерністю глядачів. Вони творять Успіх.
А ще є важлива робота, яка відбувається поза сценою. В Харкові кожний день театр представляв дві вистави: зранку для дітей, у вечорі для дорослих. Це неймовірно напружена робота тих, хто організує гастролі і працює за лаштунками. Тому сьогодні ми представляємо цих працівників.
Насамперед – заступник директора Юлія Стоєва: організатор гастролів, глядачів і багато чого ще для успішного виступу театру.
Головний режисер театру Геннадій Фортус – на чолі всього творчого і виробничого процесу гастролів: налаштування колективу, адаптація до нової сцени, проведення вистав тощо.
Герої лаштунків, які майже весь гастрольний час провели за сценою (навіть не знаю, чи бачили вони Харків): головний художник театру Тетяна Власенко, завідуючий постановчою частиною Сергій Перепелка, помічник режисера Вікторія Карпова, голова монтувальників сцени Михаїл Графський та його команда, гримеры Лариса Воробйова і Наталья Цветкова, костюмери Галина та Оксана Гончарови, Наталья Перепелка, освітлювачі Микола Крупій та Костянтин Рева, звукорежисери Олександр Кучер і Сергій Войтенко, реквізитори Ольга Балан і Ольга Булах.
А також важлива робота керівника літ-драм.частини Надії Петренко, головного адміністратора Ольги Донської, педагога-організатора Вікторії Шкляренко, юриста Наталья Батиєвської.
Керували усім процесом директор-художній керівник театру Віталій Шкляренко та директор-розпорядник Тетяна Прохорова-Фортус.
І не будемо забувати тих, хто залишився у Запоріжжі, але їх робота теж важлива для успішного проведення гастролів.

 

Галерея зображень

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: