Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниРезультати конкурсу "Особливе послання до Святого Миколая"
26.12.2018

Результати конкурсу "Особливе послання до Святого Миколая"

Ось і прийшов час підсумків конкурсу "Особливе послання до Святого Миколая". Дякуємо всім нашим юним митцям та їх батькам за прекрасні роботи. Кожна нова робота, яку приносили в театр, дивувала нас своєю красою, вигадливістю та неповторністю. У всіх дитячих творіннях відчувалось любов, щирість та творче окрилення. Всі роботи дітей гарні та оригінальні. В цьому році послань було набагато більше, ніж в минулому. Виставка дитячих робіт по-справжньому прикрасила фойє нашого театру.

Учасники конкурсу були запрошені на прем’єрну виставу "Чарівна перлина Адельміни". Під гучні оплески глядачів зі сцени було оголошено ім`я переможця. Ним став наш постійний глядач Занько Ілля. Про його роботу "Новорічний кицьчин дім" ми розповідали раніше.

Після вистави, як ми і обіцяли, наші маленькі глядачі сфотографувалися з героями нової казкової вистави та зустрілися зі Святим Миколаєм.

Сподіваємося, що нам вдалося створити для таких талановитих дітей свято. А для театру це неймовірна радість зустрічатися і працювати для дітей.

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: