Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниТворчі роботи наших юних глядачів
13.12.2018

Творчі роботи наших юних глядачів

Продовжуємо знайомити з авторами та їх творчими роботами до конкурсу «Особливе послання до Святого Миколая». Сьогодні представляємо вам аплікацію «Зимонька-Зима». Створила її маленька чарівна дівчинка Анна Шуваєва.

Якщо вам здалося, що Анна створила абстрактну картину, то ви не праві. Саморобка дівчинки має глибокий задум: шматочки фольги – це сніжна стежка, по якій до нас йде Святий Миколай; різнокольорові ділянки – це подарунки, які він дарує дітлахам.

Маленькій розумниці Анні п’ять років, вона весела та вельми емоційна дівчинка. Дуже любить свята, феєрверки. Анюта творча дівчинка: любить співати, танцювати, а також малювати, ліпити, клеїти. А ще любить тварин і мріє стати ветеринаром.

В наш театр Анюту вперше привела бабуся, коли їй було два рочки. І з того часу вони з бабусею наші постійні глядачі. Її улюблені вистави – «Муха-Цокотуха» та «Терем-теремок». Разом з бабусею вони переглянули їх не один раз.

Дізнавшись про конкурс, дівчинка відразу захотіла зробити саморобку. І з нетерпінням чекала дня, коли нарешті вона з бабусею віднесе її до театру.

Галерея зображень

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: