Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниТворчі роботи юних глядачів
07.12.2018

Творчі роботи юних глядачів

Сьогодні ми розповімо вам про ще одну чудову роботу, яку надіслали нам  на конкурс «Особливе послання до Святого Миколая». Це новорічна листівка з побажаннями та подарунками для акторів нашого театру. Подивіться як талановито придумано, як гарно зроблено, з натхненням та любов’ю.  

Створила цю красу мила та талановита дівчинка НадіЯ Муканова. Їй шість років, навчається в вона в 1 класі. Надія надзвичайна творча дитина: вона полюбляє конструювати, малювати, вирізати, шити, в'язати. А ще Надія захоплюється кішками, шиє іграшкових кицьок із тканини і пише книгу «Країна кошолапія» (Надія вигадує історії, а її матуся їх записує). Ще дівчинка дуже любить читати.

А все ж головнішим для Надії – любов до театру. Вона не тільки дивиться вистави, а й сама навчається грати в театральній студії.

Наш театр Надія відвідує з двох рочків, всі дитячі вистави передивилась по декілька разів. Її найулюбленіша казка «У пошуках Дракона», її вона дивилась п’ять разів. 23 грудня вже шістдесятий раз Надія прийде до нашого театру, щоб подивитися прем’єрну виставу «Чарівна перлина Адельміни».

Надія з матусею наші активні глядачі: приймають участь у всіх конкурсах. Наприклад, влітку Надія взяла участь і перемогла в конкурсі «Кращій лист актору», а її матуся Ольга в конкурсі «Кращій коментар до фото з репетиції».       

Галерея зображень

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: